26 augusti, 2016

Om

Varför samlar ditt företag information?

Alla organisationer och verksamheter samlar in och analyserar information för att följa upp, kontrollera och styra verksamheten. Detta sker fortfarande i stor utsträckning med manuella rutiner, inte sällan med papper och penna eller fristående Excelfiler. Vi är övertygade om att det finns väldigt mycket tid att spara på att arbeta digitalt. Kan informationen landa digitalt i en databas istället för i en pärm, eller i en mapp på servern uppstår helt nya möjligheter att använda informationen för analyser, trender, spårbarhet och statistik.

Prokoll är kärnan av 20 års erfarenhet av applikationer för smart dokumentation av periodiska aktiviteter som t.ex. underhåll, service och uppföljning. Produkten är enkel att komma igång med och levererar resultat från första dagen. Prokoll är byggt i den senaste tekniken från Microsoft och finns för användning på PC, Webb och tablet.

Prokoll utvecklas och säljs av Axalon EDC AB som är en del i Axalon gruppen. Axalon arbetar med IT-stöd för smart informationshantering, se mer på http://www.axalon.se

Kontakta oss gärna på +46 (0)21 – 81 41 71 eller skicka E-post.